Watts up

06/08

Joe Biden, de huidige president van de VS maakt werk van een nieuw decreet met als doel dat 50% van de verkochte wagens in Amerika tegen 2030 elektrisch moeten zijn.

Op 8 juni hebben AVERE Belgium, de federatie voor elektrische mobiliteit, en EV Belgium, de community voor EV rijders in België de krachten gebundeld. De community van EV rijders, bestaande uit meer dan 2.000 EV rijders, wordt geïntegreerd in AVERE Belgium. Samen gaan ze verder onder de naam “EV Belgium”.

Gebruikers en leveranciers van diensten en producten zullen nauwer gaan samenwerken om deze transitie naar zero emissie mobiliteit succesvol te realiseren.

Go Watts is verheugd aangesloten te zijn bij dit netwerk aangezien ook EV BELGIUM ernaar streeft om de elektrische transitie naar zero emissie succesvol te realiseren. Oog hebbend voor de noden van de gebruikers van onze diensten en producten. Die ervaringen zorgen er steeds voor dat we een optimale service kunnen bieden voor zowel particulieren als bedrijven.

 

15/06/2021

Concreet geldt vanaf 11 maart 2021 in Vlaanderen de verplichting om leidingen en/of laadpunten op parkings van nieuwe of gerenoveerde gebouwen te installeren. Daarnaast komt er vanaf 2025 een verplichting voor de installatie van laadpunten voor parkings van bestaande niet-residentiële gebouwen.

Graag meer weten? Stuur ons vrijblijvend uw vragen naar hello@gowatts.be

09/06/2021

Elektrische wagens zijn doorgaans stille wezens op de baan. Als bestuurder is dit zalig, maar voor de omgeving kan dit extra alertheid vragen. Het is niet onze bedoeling om specifieke automerken te promoten op ons platform. Toch brengen we de creatieve manier waarmee Audi hun nieuwe elektronische wagen heeft voorzien van geluid onder de aandacht: Het zorgt niet alleen voor meer veiligheid op de baan, het voegt ook beleving toe aan je rit. Voor degenen die twijfelen aan de overstap omwille van ronkende motoren, er is voor elk wat wils! 🙂

Beluister hun creatie hier
01/06/2021
“Het leven is aan de rappen!”
Vanaf 1 september kan je als particulier genieten van 45% (!!) belastingvermindering wanneer je een laadpaal laat installeren thuis. Tegen 2024 is dit nog maar 15% dus nu is de moment om je opties te bekijken.
Profiteer nu van onze GRATIS Quickscan voor vrijblijvend advies op maat 🔍
01/06/2021
Deze maand kan u genieten van een gratis Quick-Scan:
  • Eenvoudig en snel
  • Ontdek welke laadpaal het beste bij u past
  • Kennismaking met onze diensten en wat bij uw profiel past

Schrijf u hier in

Menu