Ontdek Blitz: Esthetisch, Duurzaam en op en top Belgisch

Ben je op zoek naar een laadpaal die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt? Maak kennis met Blitz. Bij hen draait alles om vijf kernwaarden die hen onderscheiden:

1. Customizable & Esthetisch:

Met drie unieke modellen biedt Blitz een esthetische oplossing voor elke omgeving.

  • Blitz Tower
  • Blitz Wall
  • Blitz Push

Met de minimalistische basiskleuren (zwart, wit en grijs) en een uitgebreide reeks van zes kleuren faceplates kun je jouw laadstation een persoonlijke touch geven die perfect past bij je huis of bedrijfsparking

Maar daar stopt het niet. Met Blitz is personalisatie de sleutel.

De laadpaal zelf kan worden gewrapt met elk denkbaar ontwerp of branding. Daarenboven kan je zowel het laadstation als de faceplate laten maken in jouw unieke RAL-kleur. En is het ook mogelijk om een ‘custom lasered faceplate’ te creëren, waardoor jouw bedrijfslogo elegant in het ontwerp wordt geïntegreerd. Met Blitz wordt jouw laadpaal niet alleen een esthetisch pronkstuk voor jouw huis, maar ook een op maat gemaakt visitekaartje voor jouw bedrijf.

2. Duurzaam:

Blitz staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt van aluminium van topkwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan, is een Blitz-laadpaal niet alleen een investering in de toekomst, maar ook in het milieu. Daarnaast is een Blitz-laadpaal modulair aanpasbaar, wat betekent dat elk onderdeel afzonderlijk vervangen kan worden, waardoor de levensduur nog verder wordt verlengd.

3. Belgisch Trots:

Elk aspect van de laadpalen, van het ontwerp tot de materialen en de technologie, wordt vervaardigd en geassembleerd door lokale experts in België. Een Blitz product is 100% made in Belgium.

4. Slim Laden en Open Toestel: Slimme technologie staat centraal bij Blitz. Het open karakter van hun systemen maakt naadloze integratie met allerlei beheersystemen mogelijk, waardoor je altijd verbonden en geüpdatet blijft.

5. Domotica Integratie: Blitz tilt laadpaaltechnologie naar een hoger niveau door vlot te integreren met toonaangevende domotica systemen zoals Niko en Qbus. Dit betekent dat je laadpaal niet alleen slim is, maar ook perfect past in jouw slimme woning of bedrijfsomgeving.

Benieuwd hoe jouw ideale Blitz-laadpaal eruit kan zien? Neem een kijkje op hun configuratiepagina!