Laadpalen voor appartemensgebouwen

Voor wie?

Bent u eigenaar van een appartementsgebouw, VME of syndicus met een nood om laadstations te plaatsen aan uw appartement op uw bovengrondse of ondergrondse parking? 

Enkele voordelen van laadpalen te plaatsen in uw gebouw

Welke laadpalen zijn het meest gepast?

Voor buitengebruik raden we graag de robuuste Alfen laadpalen aan. Deze modellen staan bekend om hun duurzaamheid en zijn bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen.  We hebben een breed aanbod aan laadpalen, waaronder meer designer opties die een vleugje stijl toevoegen aan het oplaadproces, zo kan je bij ons zeker iets vinden dat in jouw stijl past.

Voor binnen adviseren we de compacte en scherp vormgegeven Easee laadpalen. Met hun strakke design passen ze perfect bij onze moderne en stijlvolle binnenomgeving. Maar ook hier hebben we nog meer keuzes beschikbaar. We begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren heeft als het gaat om design, en daarom hebben we een breed scala aan laadoplossingen die je kunt verkennen. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische esthetiek, een gedurfd statement of een elegante uitstraling, wij hebben laadpalen die aan jouw specifieke wensen voldoen.

Bekijk hier onze video met meer uitleg

Video afspelen over Laden in appartementsgebouwen. Hoe begin je eraan?

Go Watts is de voorloper van de idee "Bouwen vanuit een gemeenschappelijke infrastructuur"

Reeds 48 syndici kregen een uitgebreide studie!

Contacteer ons via het invulformulier hiernaast. Ontdek nu waarom Go Watts DE specialist is in laadoplossingen voor appartementsgebouwen.

Laat hier je gegevens achter en wij contacteren jou met meer info. Download alvast onze brochure op de volgende pagina!

    Gelieve deze code in te geven: captcha

    “Een elektrische wagen opladen als je in een appartement woont is niet vanzelfsprekend.” Stefaan Leliaert, bestuurder bij ‘De Syndic’ en voormalig voorzitter van BIV, licht de verschillende uitdagingen toe. Beluister hier het Radio 1 interview van 8min.

    Radio-1-logo