Elektrische bedrijfswagen thuis opladen

Schakelt uw bedrijf over naar elektrisch rijden en wilt u dat uw werknemers hun elektrische bedrijfswagens thuis kunnen opladen via state-of-the-art laadinfrastructuur? Bij Go Watts bent u hiervoor aan het juiste adres. Als totaalpartner in laadoplossingen voor bedrijven zorgen wij ervoor dat uw werknemers thuis kunnen laden zonder zorgen. En ja, dat laatste mag u gerust letterlijk nemen. Naast een heel bereikbare helpdesk kunnen we ook zorgen voor de administratie van het laadverbruik (oa. terugbetaling privé geladen stroom), onderhoud en interventies.

Onze aanpak

Het plaatsen van een laadpaal bij werknemers thuis verloopt in verschillende stappen, waarbij we in eerste instantie onderling een raamovereenkomst aangaan.

Welke laadpaal voor bij werknemers thuis?

Go Watts biedt een brede waaier aan laadstations aan van gereputeerde merken als Smappee, Easee, Alfen, Veton en Blitzpower. Van gunstig geprijsde modellen tot zeer geavanceerde en slimme laadstations die er niet alleen mooi uitzien, maar ook inspelen op het capaciteitstarief en de zonne-energie maximaal gebruiken.

Als bedrijf kan u uiteraard kiezen welke modellen er specifiek deel zullen uitmaken van de opgestelde raamovereenkomst. Samen met de experts van Go Watts wordt nadien gekeken naar de beste optie aangepast aan de specifieke woonsituatie van elke werknemer.

Beveiligde toegang

Privé laden

Go Watts voorziet steeds twee laadpasjes, dit om privé en werk netjes gescheiden te houden. Met het ene pasje kan de werknemer in kwestie alle laadsessies van de eigen bedrijfswagen registreren, terwijl het andere pasje dan gebruikt kan worden voor laadsessies die niet door het bedrijf terugbetaald moeten worden zoals bij de partner, familie of vrienden.

(Semi-)publieke laadpaal

Go Watts kan de geplaatste laadpaal op eenvoudig verzoek semi-publiek openstellen, zodat ook de partner van de betrokken medewerker zijn of haar bedrijfswagen thuis kan laden. Op deze manier hoeft er geen tweede laadstation geplaatst te worden. Tegelijk zorgen wij bij Go Watts voor de automatische (door)facturatie, hetgeen via het privépasje niet het geval is. 

 

We kunnen de laadpaal zelfs openstellen voor het grote publiek als het station zich in publiek toegankelijke delen van een gebouw of op vrij toegankelijke opritten bevindt. Deze optie is minder gangbaar voor laadpalen bij werknemers thuis en moet expliciet goedgekeurd worden door de werkgever.

Onze laadformules

Go Watts biedt laadpalen bij werknemers thuis aan via verschillende formules, met naast een koopformule ook een all-in huurformule. Bij Go Watts staan we er sowieso op om volledige transparantie te bieden over de kosten verbonden aan uw laadstation, al hangt dit uiteraard af van het type laadpaal en de gekozen formule en services.

Laadpaal huren

Heeft u een maximale ontzorging van zowel de fleet-/HR-verantwoordelijke als de werknemer zelf op het oog, dan is de full huurformule misschien wel iets voor uw bedrijf. In deze laadformule gaan we een stapje verder dan de installatie en keuring van de laadpaal en kan u beroep doen op ons volledige dienstenpakket

Van de administratie van het laadverbruik tot onderhoud via software-updates en zelfs remote interventies of herstellingen bij werknemers thuis, we doen het allemaal. Last but not least is onze support steeds beschikbaar voor technische, administratieve en/of praktische vragen.

Light vs full huurformule

Naast de full huurformule beschikken we ook over een light variant. Het voornaamste verschil tussen beide formules is dat bij de full formule interventies en herstellingen inbegrepen zijn in de maandelijkse abonnementskost.

Laadpaal kopen

Wilt u graag laadpalen kopen voor uw werknemers thuis? Geen probleem, dan zorgen wij er bij Go Watts voor dat de laadinfrastructuur volgens de regels van de kunst geplaatst wordt. De plaatsing en keuring van het laadstation is standaard inbegrepen. Optioneel kunnen we ook instaan voor remote support, de administratie van het laadverbruik bij werknemers thuis en onderhoud & interventies via een maandelijkse abonnementsformule.

Slimme laadkabel huren

Naast de keuze tussen de koop- of huurformule bieden we met onze slimme laadkabel ook een flexibele en tijdelijke oplossing aan voor wie snel en efficiënt zijn elektrische auto wil opladen. De ideale noodoplossing voor werknemers die voorlopig nog thuis wonen, in de nabije toekomst gaan verhuizen of al over een ander laadstation beschikken thuis.

Onze testimonials

“Bij aanvang twijfelde ik of Go Watts de capaciteit had om tijdig op te leveren. Nu ben ik tevreden van mijn keuze en ook dat mijn wagen altijd geladen is natuurlijk. Go Watts biedt vriendelijke en professionele ondersteuning, ze nemen hun tijd om alles duidelijk toe te lichten.”

Pascal

“Zeer tevreden over de service van Go Watts! Het hele proces van analyse, tot installatie en keuring verliep zeer vlot. Nu heb ik een mooi én handig laadstation bij mij thuis.”


Marleen

Time to Go Watts!

Zoekt u een partner die ervoor zorgt dat werknemers hun bedrijfswagen thuis kunnen opladen? Aarzel dan niet om een geheel vrijblijvend informatiegesprek met ons in te plannen.