Werken als onderaannemer voor Go Watts? 

Wij zijn momenteel op zoek naar techniekers die als onderaannemer willen samenwerken met ons. Als onderaannemer heb je de mogelijkheid om zowel B2B als B2C klanten te bedienen en je eigen planning te maken, waardoor je de gaten in je agenda kunt opvullen.

Een groot voordeel van werken als onderaannemer voor ons bedrijf is de snelle en correcte betaling. Wij zorgen ervoor dat je altijd op tijd betaald wordt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over financiële kwesties.

Bovendien kun je als onderaannemer bij ons genieten van onze know-how. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis en delen die graag met onze onderaannemers. Zo organiseren wij regelmatig opleidingen waarbij je de kans krijgt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Als je interesse hebt om als onderaannemer voor ons bedrijf te werken, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn op zoek naar techniekers die gemotiveerd zijn, oog hebben voor kwaliteit en service en een passie hebben voor hun vak. Ben jij die technieker die wij zoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!