Over Go Watts

Wij begrijpen dat duurzame mobiliteit een belangrijk onderwerp is en daarom helpen wij jou graag geïnformeerd de transitie te maken. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke benadering en de beste kwaliteit producten. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is en daarom staan wij klaar om jou te ondersteunen. Kies voor ons en maak de stap naar duurzame mobiliteit. Onze experts staan altijd klaar om jou te voorzien van de beste oplossing voor vandaag en morgen. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en bieden jou een echt op maat gemaakte service. Onze brede kennis en flexibiliteit stellen ons in staat om de extra mile te gaan voor jouw project.

Door onze brede kennis bieden we jou de beste oplossing voor vandaag en morgen. Wij zijn een gepassioneerd team dat de extra mile gaat voor jouw project. Echt op maat, onafhankelijk en heel flexibel.

The time is now. Wij helpen jou geïnformeerd de transitie te maken naar duurzame mobiliteit zodat jij kan focussen op wat écht belangrijk is.

Meet our team

Tom

CEO

Sofie

Legal

Ine

CCO

Thomas

Project Engineer

Gawein

Senior Project Engineer

Kobe

Project Engineer & Business Developer

Bastiaan

Freelance Logistics

Melvin

Events & Customer success

Lien

Office Manager

Els

Admin Officer

Bram

Project Engineer

Lode

EV Smart Charging expert

Benjamin

project Engineer

Kris

Admin Officer

Want to join our team?

Go Watts is op zoek naar meerdere profielen voor zowel haar sales als haar engineering departement.

Heb je zin om deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team met een flinke hoek af? Klaar voor de uitdaging om in een start-up met stevige fundamenten aan de slag te gaan? Bezit je de flexibiliteit om over de muurtjes te kijken? Hou je er van om elke dag nieuwe uitdagingen te tackelen? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en jouw netwerk uit te breiden?

Bonuspunten krijg je voor jouw goede kennis van het Frans, goede vibes en humor. Klik snel op de functie die jou interesseert en hopelijk tot binnenkort!

Go Watts X Go Forest & Go Ocean

Bij Go Watts beseffen we dat duurzaam ondernemen niet langer meer een keuze is maar een noodzaak. Energie is een schaars goed. There is no planet B.

In samenwerking met Go Forest plant Go Watts voor elke door jou aangekochte laadpaal een boom. Voor elke nieuwe raamovereenkomst planten we een koraal. 

Go Forest en Go Ocean hebben als doel de natuur te herstellen door het planten van de juiste soort bomen en koralen in omgevingen waar ze een positief effect hebben op de biodiversiteit, koolstofopslag, werkgelegenheid, levensonderhoud en lokale economie. Klimaat project experts selecteren en volgen wereldwijd de beste projecten op.

Go Forest zet niet alleen in op herbebossing maar gaat ook actief ontbossing tegen.

Bron: Go Forest

Wat tevreden klanten zeggen…

“Voor mijn aankoop vroeg ik me af of Go Watts groot genoeg was om alle dossiers op te volgen. Ik twijfelde ook of de afstand een probleem zou vormen (wij wonen in het Gentse). Maar ik zou Go Watts aan iedereen aanraden. Hun snel en persoonlijk contact viel op.
Sinds we ons eigen laadstation hebben, is er nooit meer stress over een lege batterij. In de zomermaanden kunnen we ook onze overschot van zonne-energie makkelijk gebruiken voor het laden van de wagen.”

Evelyne

Time to Go Watts!

Ik ben klaar voor een vrijblijvende offerte op maat!