Over Go Watts

“Toen ik 15 jaar geleden in het kader van mijn ingenieursopleiding begon aan mijn thesis over energiebeheer in niet-residentiële gebouwen, leerde ik de mensen achter Be-housing en Groep Coenen kennen. Hun no-nonsense attitude werkte toen reeds aanstekelijk.

De voorbije jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan in de installatie- en elektrotechniekensector met mijn onderneming E3-COMFORT waar we de domotica, elektriciteit, zonnepanelen en eventueel (batterij-)opslag verzorgen in onze projecten. Die ervaring en kennis kan ik perfect inzetten voor de projecten van Go Watts.

Ik hou van zaken in gang te trekken, concepten uit te werken, een leuke groep mensen te kunnen aansturen en te zien groeien. De grote kracht in de samenwerking met Sofie is dat ze het graag concreet maakt en in de details kan duiken. Bovendien is het geweldig om een juriste aan boord te hebben die onze klanten kan begeleiden door het snel veranderende energieverhaal.

Als organisatie willen we een antwoord kunnen bieden voor elk aspect van de energietransitie.

Sofie en ik sparren dagelijks over de koers die we varen en waar we naartoe moeten. We hebben een goede klik en zijn heel complementair. No nonsense en rechtuit, dat is team Go Watts.

Samen met een bende fantastische mensen verzorgen we elke dag totaaloplossingen zodat jij gewoon de stekker moet insteken.

Tom Hennes, Ing.
CEO Go Watts

Door onze brede kennis bieden we jou de beste oplossing voor vandaag en morgen. Wij zijn een gepassioneerd team dat de extra mile gaat voor jouw project. Echt op maat, onafhankelijk en heel flexibel.

The time is now. Wij helpen jou geïnformeerd de transitie te maken naar duurzame mobiliteit zodat jij kan focussen op wat écht belangrijk is.

Meet our team

Tom Hennes

CEO

Sofie Coenen

CFO & Legal

Vincent Coertjens

Business Developer

Foto-Frederic
Frédéric Lanckmans

Business Developer

Gawein Lauwers

Project Engineer

Kobe Vandeven

Project engineer & Business developer

Bastiaan Jonniaux

Freelance logistics

Want to join our team?

Go Watts is op zoek naar meerdere profielen voor zowel haar sales als haar engineering departement.

Heb je zin om deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team met een flinke hoek af? Klaar voor de uitdaging om in een start-up met stevige fundamenten aan de slag te gaan? Bezit je de flexibiliteit om over de muurtjes te kijken? Hou je er van om elke dag nieuwe uitdagingen te tackelen? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en jouw netwerk uit te breiden?

Bonuspunten krijg je voor jouw goede kennis van het Frans, goede vibes en humor. Klik snel op de functie die jou interesseert en hopelijk tot binnenkort!

Go Watts X Go Forest

Bij Go Watts beseffen we dat duurzaam ondernemen niet langer meer een keuze is maar een noodzaak. Energie is een schaars goed. There is no planet B.

In samenwerking met Go Forest plant Go Watts voor elke door jou aangekochte laadpaal een boom.

Go Forest heeft als doel de natuur te herstellen door het planten van de juiste soort bomen in omgevingen waar ze een positief effect hebben op de biodiversiteit, koolstofopslag, werkgelegenheid, levensonderhoud en lokale economie. Klimaat project experts selecteren en volgen wereldwijd de beste projecten op.

Go Forest zet niet alleen in op herbebossing maar gaat ook actief ontbossing tegen.

Bron: Go Forest

Wat tevreden klanten zeggen…

“Voor mijn aankoop vroeg ik me af of Go Watts groot genoeg was om alle dossiers op te volgen. Ik twijfelde ook of de afstand een probleem zou vormen (wij wonen in het Gentse). Maar ik zou Go Watts aan iedereen aanraden. Hun snel en persoonlijk contact viel op.
Sinds we ons eigen laadstation hebben, is er nooit meer stress over een lege batterij. In de zomermaanden kunnen we ook onze overschot van zonne-energie makkelijk gebruiken voor het laden van de wagen.”

Evelyne

Time to Go Watts!

Ik ben klaar voor een vrijblijvende offerte op maat!