Laadpaal voor thuis

Wilt u als particulier of zelfstandige uw elektrische auto thuis kunnen opladen via state-of-the-art laadinfrastructuur? Of u nu elektrisch wil laden op uw oprit, onder de carport of in uw eigen garage, bij Go Watts garanderen we de beste laadoplossing voor uw specifieke situatie.

Als totaalpartner kunt u bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van laadpalen thuis inclusief keuring. We staan achteraf ook steeds ter beschikking voor verdere ondersteuning met oa. een heel bereikbare helpdesk.

Ben je een werknemer met een elektrische bedrijfswagen?

Ontdek hieronder wat de mogelijkheden zijn om uw bedrijfswagen thuis op te laden zonder zorgen!

Waarom zou ik thuis een laadpaal installeren?

Gemak en toegankelijkheid

Financieel

Onze aanpak

Het plaatsen van een laadpaal thuis verloopt in verschillende stappen:

Aftoetsen van uw noden

Onze expert bepaalt samen met u uw specifieke noden, wensen en budget. We maken vervolgens een vrijblijvende offerte op uw maat op.

Technische analyse & plan

We voeren een vooronderzoek (met technische check-up ter plaatse) uit om een goede inschatting te kunnen maken welke laadpaal voor uw situatie het meest geschikt is. 

Installatie & configuratie

Een door Go Watts opgeleide installateur verzorgt de plaatsing en configuratie van het gekozen laadstation.

Keuring

De keuring gebeurt door een erkend keuringsorganisme.

Laden & rijden maar!

Kosten laadpaal thuis

Bij Go Watts zijn zowel het vooronderzoek, het plaatsen van de laadpaal als de keuring standaard in onze prijs inbegrepen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over verborgen kosten verbonden aan uw laadpaal thuis. 

Optioneel kunnen we indien gewenst ook instaan voor online support en onderhoud & interventies via een maandelijkse abonnementsformule.

Welke laadpaal kies ik voor thuis?

Go Watts beschikt over een ruim assortiment aan laadpalen van gereputeerde merken als Smappee, Zaptec, Alfen, Veton en Blitzpower. Van gunstig geprijsde modellen tot zeer geavanceerde en slimme laadstations die maximaal gebruikmaken van zonne-energie. Onze experts gaan samen met u op zoek naar de beste laadpaal voor bij u thuis.

Elektrisch laden

Subsidies

In principe kan iedere particulier of zelfstandige die kiest voor de aankoop en plaatsing van een laadpaal thuis genieten van fiscale voordelen en subsidies. Of en in welke u recht heeft op een premie hangt af van uw specifieke situatie en het type laadpaal. Zo moet het bijvoorbeeld om een intelligent laadstation gaan dat enkel groene stroom gebruikt en goedgekeurd is door een erkend keuringsorganisme.

Beveiligde toegang

Privé laden

Go Watts voorziet steeds één laadpasje, of meerdere pasjes als het nodig is om privé en werk netjes gescheiden te houden. Met het ene pasje registreert u dan alle laadsessies van de elektrische auto die op uw zaak staat, terwijl het andere pasje gebruikt kan worden voor laadsessies die niet door de zaak terugbetaald moeten worden zoals bij de partner, familie of vrienden.

(Semi-)publieke laadpaal

Go Watts kan de geplaatste laadpaal op eenvoudig verzoek semi-publiek openstellen, zodat ook uw partner thuis kan laden als hij of zij over een elektrische bedrijfswagen beschikt. Op deze manier hoeft er geen tweede laadstation geplaatst te worden. Tegelijk zorgen wij bij Go Watts voor de automatische (door)facturatie, hetgeen via het privépasje niet het geval is. Ook klanten van een dokterspraktijk bijvoorbeeld kunnen via deze weg dan elektrisch laden met hun publieke laadpas.

We kunnen de laadpaal zelfs openstellen voor het grote publiek als het station zich in publiek toegankelijke delen van een gebouw of op vrij toegankelijke opritten bevindt.

Onze testimonials

“Bij aanvang twijfelde ik of Go Watts de capaciteit had om tijdig op te leveren. Nu ben ik tevreden van mijn keuze en ook dat mijn wagen altijd geladen is natuurlijk. Go Watts biedt vriendelijke en professionele ondersteuning, ze nemen hun tijd om alles duidelijk toe te lichten.”

Pascal

“Zeer tevreden over de service van Go Watts! Het hele proces van analyse, tot installatie en keuring verliep zeer vlot. Nu heb ik een mooi én handig laadstation bij mij thuis.”


Marleen

Time to Go Watts!

Wil u een laadpaal kopen om uw elektrische auto thuis te kunnen opladen? Contacteer ons!