Laadoplossingen

Laadoplossingen voor particulieren en kleine zelfstandigen

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor het laden van jouw elektrische wagen, gaande van een specifiek laadstation tot installatie en tenslotte ondersteuning achteraf?

Als officiële verdeler van verschillende merken van laadstations garanderen we de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Je krijgt van ons dus een offerte op maat.

Vervolgens brengen we alles voor de installatie en de keuring van het gekozen laadstation in orde.

Ten slotte kan je bij ons achteraf steeds terecht voor ondersteuning.

Laadoplossingen voor bedrijven

Zonder de juiste expertise kan overschakelen naar een elektrische vloot een uitdaging zijn. Wat met werknemers die thuis niet kunnen laden? Wat met onvoldoende capaciteit op de bedrijfssite? Wat is het beste; huren of kopen? Go Watts deelt graag haar expertise met jou.
Dat gaat van het informatiegesprek, de studie en de projectbegeleiding door onze ingenieurs over de installatie en realisatie tot de uitbating van het laadplein en de ondersteuning achteraf.

We brengen elektrisch laden onder diverse vormen:
– kopen of huren bij werknemers thuis
– kopen of charging-as-a-service (CaaS) op de bedrijfssite

Bij Go Watts ligt de focus altijd op het hele ecosysteem. Daarom is het voor ons niet alleen belangrijk om jou te informeren, maar jou ook uit te dagen en mee te pivoteren met jouw noden en het snel veranderende technologische landschap, steeds conform de laatste wetgeving.

Meer info nodig? Contacteer ons vandaag nog of nodig ons uit voor onze uitvoerige workshop ‘Begeleiding in transitie naar elektrisch rijden’.

Laadoplossingen voor sportclubs en scholen (mét sponsoring)

Gebruik één van onze laadoplossingen om je sportclub naar een hoger niveau te brengen en bied leden, bezoekers en sympathisanten de mogelijkheid om tijdens hun bezoek de elektrische wagen op te laden én zo tegelijkertijd de club te sponseren. Go Watts kan je helpen met de financiering.