Laadpalen voor bedrijven

Wilt u graag de stap zetten naar de elektrificatie van uw wagenpark? En bent u daarom aan het uitkijken naar de juiste laadinfrastructuur voor zowel op kantoor als bij uw werknemers thuis? Bij Go Watts weten we als geen ander dat de overstap naar een volledig elektrische vloot niet evident is. Daarom ondersteunen we bedrijven maximaal bij de overgang naar elektrisch rijden. 

Antwoord op al uw vragen

Zowel het laden op de bedrijfssite zelf als bij de werknemers thuis roept logischerwijze heel veel vragen op. Vragen waar wij u als totaalpartner in laadoplossingen voor bedrijven een duidelijk antwoord op kunnen bieden. Zijn er nog te veel onbeantwoorde vragen of kan er onvoldoende ingeschat worden wat de impact van zo’n switch zal zijn voor uw bedrijf, dan kunnen we hier vooraf op eenvoudig verzoek een uitgebreide workshop rond houden samen met alle medewerkers.

Expertise & flexibiliteit

Daarnaast gaan we samen met werkgevers, Fleet Managers en HR-verantwoordelijken op zoek naar de perfecte laadoplossing(en) op maat van elk bedrijf. Of u nu een kleine KMO of een multinational bent, wij hebben de expertise en flexibiliteit in huis om aan ieders behoeften te voldoen. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de aanschaf, installatie of het onderhoud van uw laadinfrastructuur.

Alle services inclusief

Welke laadformule u uiteindelijk kiest, kopen, huren en/of CaaS (Charging as a Service), we hebben altijd een maximale ontzorging op het vlak van elektrisch laden voor ogen. Deze ontzorging gaat veel verder dan alleen maar het onderhouden van de operationele werking van de laadinfrastructuur via software-updates. 

We voeren daarnaast ook remote of on-site interventies uit en zorgen voor de administratie van het laadverbruik (oa. terugbetaling privé geladen stroom) bij medewerkers thuis. Via onze support zijn we sowieso steeds beschikbaar voor technische, administratieve en/of praktische vragen.

Onze laadoplossingen voor bedrijven

Elektrische bedrijfswagen thuis opladen

Ontdek onze unieke aanpak, ons aanbod laadpalen en de verschillende laadformules om thuis te kunnen laden. Dit zonder zorgen voor zowel de werknemer als het bedrijf dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod.

Elektrisch laden op de bedrijfssite

Ontdek de verschillende stappen, de mogelijkheden naar laadpalen toe en onze unieke Charging as a Service laadformule waarbij u als bedrijf elektrisch kan laden zonder zelf de investering te moeten dragen.

Workshop transitie naar elektrisch rijden

Kom alles te weten over de uitdagingen die de elektrificatie van uw wagenpark met zich meebrengt en welke impact dit heeft op uw (e-)car policy. We helpen u maar al te graag op weg!

Onze energieoplossingen voor bedrijven

Naast laadpalen en de services eraan verbonden ook nood aan een energieoplossing op maat van uw bedrijf? Ook op dit vlak zet Go Watts in op een totale ontzorging. We bieden zonnepanelen en batterijen aan in een Energy as a Service (EaaS) formule, zodat u kan genieten van uw eigen geproduceerde groene stroom zonder zelf te investeren.

Onze testimonials

“Bij aanvang twijfelde ik of Go Watts de capaciteit had om tijdig op te leveren. Nu ben ik tevreden van mijn keuze en ook dat mijn wagen altijd geladen is natuurlijk. Go Watts biedt vriendelijke en professionele ondersteuning, ze nemen hun tijd om alles duidelijk toe te lichten.”

Pascal

“Zeer tevreden over de service van Go Watts! Het hele proces van analyse, tot installatie en keuring verliep zeer vlot. Nu heb ik een mooi én handig laadstation bij mij thuis.”


Marleen

Time to Go Watts!

Heeft u interesse in de elektrificatie van uw wagenpark en bent u nog op zoek naar de juiste partner om alles in goede banen te leiden? Aarzel dan niet om een geheel vrijblijvend informatiegesprek met ons in te plannen. We delen maar al te graag onze expertise met u.