Laadoplossingen voor bedrijven

Voor wie?

Bij Go Watts weten we dat onze laadoplossingen geschikt zijn voor elk bedrijf, ongeacht de omvang. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een multinational, wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien zijn er geen beperkingen waar onze laadpalen kunnen worden geïnstalleerd. Parkeerterreinen, ondergrondse garages, daken of andere locaties, onze ervaren ingenieurs kunnen dit allemaal aan.

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf toegang heeft tot de juiste laadinfrastructuur en omkadering, waar en wanneer je het nodig hebt.

Waarom laadpalen?

Als werkgever/HR-manager/fleet-verantwoordelijke besef je dat je medewerkers met elektrische voertuigen moeite hebben met het vinden van laadpunten. Het ontbreken van laadstations beïnvloedt niet alleen de productiviteit, maar ook het imago van je bedrijf.

Investeer daarom in laadstations op de parkeerplaats en bied je medewerkers gemak en duurzaamheid. Neem contact op met Go Watts voor op maat gemaakte laadoplossingen die jouw bedrijf en medewerkers ten goede komen.

Ben je werknemer en heb je een elektrische bedrijfswagen?

Heb je een elektrische bedrijfswagen maar heeft je bedrijf nog niet de gepaste laadinfrastructuur?
Dankzij ons kan je thuis toch comfortabel en zonder zorgen opladen!

Contacteer ons via onderstaande link en onze experts helpen je met om steeds een volle batterij te hebben!

Welke laadpaal voor mijn bedrijf?

Bij Go Watts hebben we een uitgebreid assortiment aan slimme laadpunten, waardoor we voor elke situatie de perfecte oplossing hebben. We houden de markt nauwlettend in de gaten om altijd de beste oplossingen voor onze klanten te kunnen bieden. 
Onze experts staan altijd paraat om meer informatie te verstrekken en te adviseren welk laadstation het beste past bij jouw bedrijf. Ook wanneer je vragen hebt over hoeveel laadpunten je bedrijf nodig heeft of welke betaalsystemen er mogelijk zijn helpen wij je graag! 

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met de meest geschikte en geavanceerde laadoplossingen op maat. 

Beveiligde toegang tot jouw laadpaal

Je kan kiezen om jouw laadpaal vrij te zetten (Plug&Charge) zodat je altijd meteen kan laden. Dit is ideaal wanneer enkel jijzelf dit laadpunt gaat gebruiken. 

Daarnaast is het mogelijk om met kaartjes of badges (RFID) te werken. Deze geven je dan toegang tot je laadpaal en zo kan je zelf kiezen wie er wanneer je laadpaal gaat gebruiken. 

Het is ook mogelijk je laadpunt publiek open te stellen zodat iedereen er met een compatibel pasje op kan laden. Jij bepaalt dan zelf de prijs die je vraagt. De rest verloopt volautomatisch. 

Kosten

Bij Go Watts willen we volledige transparantie bieden over de kosten die verbonden zijn aan je laadstation. De kosten zijn afhankelijk van het type laadstation en de specifieke service die je kiest. Onze missie is om je optimaal te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze deskundige teamleden staan klaar om je te adviseren en alle beschikbare opties uit te leggen. Of je nu kiest voor een standaard laadstation of een meer geavanceerde oplossing, wij zullen ervoor zorgen dat je alle informatie hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Onze aanpak

Onze formules voor bedrijven

Huren

*Enkel voor professionelen en organisaties.*

Charging-as-a-Service

*Enkel voor professionelen en organisaties.*

Aankopen

*Beschikbaar voor iedereen.* 

Heeft jouw bedrijf ook een energieoplossing nodig?

Bij Go Watts bieden we bedrijven ook de kans om hun volledige energiebeheer onder handen te laten nemen door ons. Dit wilt zeggen dat we een volledige ontzorging voorzien. Dit maakt je bedrijf niet enkel duurzamer maar je zal ook je kosten kunnen drukken! 

Wat tevreden klanten zeggen...

“Bij aanvang twijfelde ik of Go Watts de capaciteit had om tijdig op te leveren. Nu ben ik tevreden van mijn keuze en ook dat mijn wagen altijd geladen is natuurlijk. Go Watts biedt vriendelijke en professionele ondersteuning, ze nemen hun tijd om alles duidelijk toe te lichten.”

Pascal

“Zeer tevreden over de service van Go Watts! Het hele proces van analyse, tot installatie en keuring verliep zeer vlot. Nu heb ik een mooi én handig laadstation bij mij thuis.”


Marleen

Workshop transitie naar elektrisch rijden

Heeft jou bedrijf ook nog vragen rond de transitie naar elektrisch rijden? Boek onze experts voor een workshop en kom alles te weten wat er te weten valt rond elektrisch rijden. 

Time to Go Watts!

Ik ben klaar voor een vrijblijvende offerte op maat!