Laadpalen voor nieuwbouw

De oplossing voor projectontwikkelaars of architecten

Voor wie?

Ben je een projectontwikkelaar of architect en wil je graag koploper zijn in de elektrische evolutie? Ontdek hoe we samen al je projecten kunnen realiseren! 

Ben je van plan om een nieuwe woning te (laten) bouwen, of ben je reeds je nieuwbouwproject gestart? 

Enkele voordelen van laadstations bij nieuwbouw

Welke laadpaal kies ik best voor mijn nieuwbouwproject?

Met ons aangepaste aanbod en expertise kunnen wij voor elk project de juiste oplossing bieden. Of u nu op zoek bent naar robuuste laadpalen voor buitengebruik of juist naar stijlvolle en moderne ontwerpen, wij hebben het allemaal in huis.

Bij Go Watts begrijpen we dat het bepalen van het aantal laadpunten en de beste locaties een belangrijk aspect is bij nieuwbouwprojecten. Daarom nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw specifieke behoeften bespreken en samen de optimale oplossing voor uw project bepalen.

Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om een enkel laadpunt of een grootschalig project, wij hebben de kennis en ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen.

Welke kosten zijn er bij een laadpaal?

De kosten die verbonden zullen zijn aan je laadstation zijn volledig afhankelijk van welk laadstation en welke service je kiest. 
Uiteraard zullen onze experts je volledig begeleiden en op voorhand alles uitleggen. 

Hoe gaan we te werk?

Contacteer ons

Hebt u nog vragen of zou u graag met ons samenwerken om uw project te realiseren?