Thuis laden met je elektrische bedrijfswagen

EV bedrijfswagen laadoplossingen

Fantastisch, je hebt een bedrijfswagen van het werk gekregen! Go Watts zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over een laadoplossing. Wij helpen je graag verder zodat je zowel thuis als op het bedrijfsterrein zorgeloos kan laden. Ben je de eerste in jouw bedrijf die elektrisch rijdt? Aarzel zeker niet om ons in contact te brengen met jouw werkgever. Onze Go Watts specialisten maken graag tijd om alle mogelijkheden bespreken.

De laadpaal die bij jou past

Go Watts biedt een hele reeks merken en types van laadstations aan, gaande van gunstig geprijsde laadpalen tot een aantal zeer geavanceerde laadstations die er niet alleen mooi uitzien, maar ook zonne-energie maximaal gebruiken en zo op het capaciteitstarief inspelen.
Alle laadpalen kunnen door de werkgever aangekocht worden, maar we kunnen ze ook aanbieden via onze all-in huurformule. We voorzien daarbij extra flexibiliteit en diensten zodat jij of jouw werkgever niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Elektriciteitskosten terugbetaald

Onze slimme laadstations zorgen ervoor dat we maandelijks het verbruik kunnen uitlezen en vervolgen een correcte afrekening maken voor jouw werkgever. Hoe werkt dit juist? Bij het laadtoestel krijg je alvast één RFID kaartje. Dit kan je gaan gebruiken om alle bedrijfs-gerelateerde laadsessies te gaan registreren.

Beveilig de toegang tot jouw laadpaal

Je kan kiezen om jouw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat je altijd meteen kan laden (dit is ideaal als het laadpunt zich in een afgesloten garage bevindt of op privé-terrein).
Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot jouw laadpaal beperken (Swipe & Charge). Zo behoud je maximaal de controle (dit is ideaal in publiek toegankelijke delen van een gebouw of vrij toegankelijke opritten).
We kunnen de procedure ook aanpassen om deze te laten passen binnen de specifieke car policy waarbinnen je moet werken.

Plaatsing van laadpaal

Onze laadpalen kunnen aan de muur of op een paal gemonteerd worden.
Samen met de adviseurs van Go Watts wordt er altijd gekeken naar de beste optie, helemaal aangepast aan jouw noden en wensen.

Op publieke plaatsen zoals op kantoor kan je nog altijd optimaal genieten van jouw laadpaal door middel van pasjes. Wees in controle en gebruik deze passen om de toegang tot de paal te beperken.

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan