Koop laadstations voor op de bedrijfssite

Ik koop laadstations

Ben je een bedrijf dat zich wilt voorbereiden op de overgang naar een volledig elektrische vloot, een hotel, recreatiedomein, koerierdienst, restaurantketen of een andere plaats waar regelmatig mensen hun EV willen opladen? Lees dan snel verder!

Bij Go Watts weten we maar al te goed dat er dan meteen een aantal obstakels opduiken (nood aan hogere vermogens, het moeten voorzien van een nieuwe netaansluiting, rotatie op de parking, load balancing, prioriteiten, afrekeningen, etc.). Onze in-house ingenieurs helpen jou graag verder. Contacteer ons vandaag nog voor meer info!

Bron: Alfen

We groeien met je mee​

We hebben een breed assortiment aan laadpalen, zodat er altijd een laadstation is dat past bij jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om één of twee laadpalen of een hele reeks, wij kunnen jou helpen om nu te starten en zijn ook in staat om jou te helpen als het groter en complexer wordt.

Go Watts heeft heel eenvoudige laadpalen in het gamma maar ook een aantal design varianten die gezien mogen worden en jouw brand kleur en vorm kunnen hebben.

Je kan er kiezen voor onze unieke all-in-one verhuurformule waarin Go Watts helpt met de financiering.

Beveiligde toegang tot jouw laadpaal

Je kan kiezen om jouw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat je altijd meteen kan laden (ideaal als je het laadpunt enkel voor jezelf wilt gebruiken).

Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot jouw laadpaal beperken. Zo kan je jouw klanten hun EV (gratis) laten laden en zo een extra service bieden terwijl ze bij jou langskomen.

Het is ook mogelijk om de laadpunten publiek open te stellen zodat iedereen er met een compatibel laadpasje kan komen laden. Jij bepaalt dan zelf de prijs die je vraagt. De afhandeling verloopt volautomatisch.

Slimme laadpunten​

We kunnen ook diverse opties en uitbreidingen activeren om het laadpunt connected en/of slim te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen dat de laadpaal dynamisch inspeelt op het maximaal beschikbare vermogen en de weersvoorspellingen, waarbij jouw andere activiteiten maximaal gevrijwaard blijven. Uiteraard wil je niet dat wagens die aan het opladen zijn ervoor zorgen dat jouw elektrische installatie uitslaat.

We ontzorgen je volledig. Dat betekent dat je ook op onze installateurs kan rekenen voor de voorbereidende elektrische werken en de keuring achteraf. Contacteer ons vandaag nog om jouw specifieke situatie samen te bekijken.

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan

Liever niet zelf investeren in laadpalen?

Ontdek alles over onze Charging as-a-service (CaaS) en door Go Watts uitgebate laadpalen formules.