Laadpaal kopen

Iedereen kan bij Go Watts laadpalen kopen. Of u nu een bestaande woning hebt, als projectontwikkelaar met een nieuwbouwproject bezig bent of als bedrijf laadpalen wilt laten installeren op de bedrijfsparking en/of bij werknemers thuis. Bent u syndicus of maakt u deel uit van een VME? Ontdek onze oplossingen voor bestaande appartementsgebouwen!

De juiste laadpaal voor uw situatie

Bij Go Watts weten we dat elke situatie anders is. Met ons ruim assortiment aan laadpalen slagen we erin om iedereen een passende oplossing te bieden. Van eenvoudige, gunstig geprijsde modellen tot zeer geavanceerde en slimme laadstations. Onze experts gaan samen met u op zoek naar de beste laadpaal voor uw specifieke situatie.

Laadvermogen & laadsnelheid

Voor laadpalen thuis en zelfs op het bedrijfsterrein volstaat in de meeste gevallen AC-laadinfrastructuur. Maar als snelheid een cruciale factor is, kunnen we altijd ook DC-(snel)laadstations voorzien met een vermogen tot 350 kW (+- 1750 km/u). In tegenstelling tot de AC-laadpalen neemt de laadtijd hier eerder een kwartiertje in plaats van meerdere uren in beslag.

Slimme laadpalen

Als totaalpartner die mikt op een maximale ontzorging kunnen we ook diverse uitbreidingen activeren om uw laadinfrastructuur connected en/of slim te maken. Alle laadstations in ons aanbod maken sowieso gebruik van ‘load balancing’. Dit zorgt ervoor dat de elektrische installatie niet overbelast kan raken en zou uitvallen als de elektrische auto thuis aan het laden is.

Ook bij bedrijven bv. kan de laadinfrastructuur dynamisch inspelen op het maximaal beschikbare vermogen. Ook werken met prioriteiten is hier een mogelijkheid, zodat projectleiders die slechts korte tijd op kantoor aanwezig zijn sneller kunnen laten laden dan collega’s die een hele dag op kantoor werken. 

Verder kunnen we maximaal gebruik maken van zonne-energie, maw. sneller laten laden wanneer de zon effectief aan het schijnen is. Een milieuvriendelijke en dus duurzame manier van laden!

Laadpaal merken

Bij Go Watts bieden we laadstations aan van gereputeerde merken als Smappee, Easee, Alfen, Ecotap, Veton en Blitzpower.

Wat kost een laadpaal?

Zoals gezegd hebben we laadstations in verschillende prijsklassen in ons assortiment, zodat er voor elk budget een geschikte keuze is. We begrijpen bij Go Watts als geen ander dat kostenefficiëntie belangrijk is en streven ernaar om betaalbare oplossingen aan te bieden zonder toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit en functionaliteit.

Subsidies laadpaal

In principe kan iedereen die investeert in laadpalen genieten van fiscale voordelen en subsidies. Of en in welke u of uw bedrijf of project recht heeft op een premie hangt af van uw specifieke situatie en het type laadpaal. Zo moet het bijvoorbeeld in alle gevallen om intelligente laadstations gaan die goedgekeurd zijn door een erkend keuringsorganisme. Contacteer ons gerust om uw specifieke situatie te bekijken.

Go Watts diensten

Als totaalpartner in laadoplossingen zorgen wij niet alleen voor state-of-the-art laadinfrastructuur. Op eenvoudig verzoek kunnen we nog een stapje verder gaan dan louter en alleen de installatie en keuring van de laadpaal.


Optioneel kan u gebruik maken van ons uitgebreid dienstenpakket met remote support, administratie van het laadverbruik en onderhoud & interventies, dit alles via een maandelijkse abonnementsformule. Daarnaast kunnen we het laadstation – als u dat wenst – publiek openstellen zodat er geladen kan worden met de gangbare publieke laadpasjes, incl. automatische terugbetaling van de stroom aan het door u ingestelde tarief.

Time to Go Watts!

Laadpalen bestellen? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!