Laadpalen kopen

Dé oplossing voor iedereen

Voor wie?

Iedereen kan bij Go Watts laadpalen kopen. Of je nu een bestaande woning hebt, een nieuwbouwproject bezig bent of een bedrijf bent die laadpalen wilt voor op de parking of bij de werknemers thuis. 

Bent u eigenaar van een appartementsgebouw of VME, ontdekt dan onze oplossingen voor appartementsgebouwen

Welke type laadstations bieden wij aan?

Bij Go Watts weten we dat elke situatie uniek is en daarom streven we ernaar om voor elke behoefte een passende oplossing te bieden. Met ons uitgebreide gamma aan laadstations kunnen we voorzien in diverse vereisten en voorkeuren.

Of u nu op zoek bent naar een enkelvoudig laadstation of een dubbellaadsysteem, bij Go Watts bent u aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Daarnaast hebben we laadstations in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget een geschikte keuze is. We begrijpen dat kostenefficiëntie belangrijk is en we streven ernaar om betaalbare oplossingen aan te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.

Voor diegenen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, bieden we laadstations met solar optimalisatie. Deze stations maken gebruik van zonne-energie om het laadproces te ondersteunen, waardoor u kunt profiteren van een groenere en milieuvriendelijkere manier van laden.

Als snelheid van laden een belangrijke factor is, bieden we laadstations met een hoger laadvermogen. Deze stations zijn ontworpen om het opladen te versnellen, zodat u meer tijd kunt besparen en uw voertuigen snel weer op weg kunnen.

Bovendien hebben we zowel AC- als DC-laadstations in ons assortiment. Of u nu behoefte heeft aan wisselstroomladers of gelijkstroomladers, we hebben de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Onze laadstations werken op zowel volledig elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen. Dit voor zo goed als elk automerk. Onze laadpalen zijn compatibel met maar liefst 95% van de elektrische auto’s op de Europese markt. Enkele van de grootste merken die we ondersteunen zijn Tesla, Volkswagen (incl. Audi en Porsche), Nissan, BMW, Renault, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Ford en Jaguar. 

Kosten

De kosten die verbonden zullen zijn aan je laadstation zijn volledig afhankelijk van welk laadstation en welke service je kiest.
Uiteraard zullen onze experts je volledig begeleiden en op voorhand alles uitleggen.

Ons aanbod aan laadpalen

Ontdek hier ons volledige gamma aan laadstations. 

Voor meer info kan je contact opnemen met een van onze experts! Zij zullen je graag meer uitleg geven.

Bekijk ook onze andere laadoplossingen

Go Watts deelt graag haar expertise met jou in de workshop ‘Begeleiding in de transitie naar elektrisch rijden’.

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan