Vraag nu je quick check aan!

Met de Go Watts-quick check kunnen wij je al na één bezoek een offerte op maat bezorgen!

DE GO WATTS-QUICK CHECK

De snelste weg naar elektrisch laden!

  • Jij meldt een gebouw / VME aan
  • Bram komt op plaatsbezoek
  • Jij ontvangt:
  • De VME kan de offerte goedkeuren in 1 vergadering!

Waarom starten vanuit een gemeenschappelijke infrastructuur?

De elektrische transitie versnelt en ook in jouw gebouwen neemt de vraag naar laadvoorzieningen toe. Wanneer er geen gemeenschappelijke infrastructuur is voorzien, kunnen bewoners beslissen om individueel laadstations te plaatsen. Dit heeft een invloed op het hele gebouw.

"Onze gemeenschappelijke infrastructuur voorziet load balancing, waarmee de stroomtoevoer naar het gebouw en appartementen gegarandeerd wordt. De overige beschikbare stroom wordt dan herverdeeld om alle wagens zo efficiënt mogelijk te laten laden."
Gawein
Senior Project Engineer

Onze financieringsmodules

Geen discussies meer over grote investeringen, de VME kan de gemeenschappelijke infrastructuur eenvoudig huren.

Geen concreet project maar wel interesse?

Plan een meeting met onze Smart Charging Expert Lode!

Lode
Smart Charging Expert

CASE

Futureproof laadinfrastructuur voor een parkeergarage in Gent

De syndicus van een overdekte parkeergarage in Gent wou de laadinfrastructuur naar een hoger niveau tillen.

Het probleem? Hun toenmalige partner wilde de voorzieningen niet uitbreiden.

Go Watts to the rescue!

Installeren en optimaliseren van de laadinfrastructuur

Na groen licht van de VME en de bewoners gingen onze ingenieurs aan de slag. We pasten het elektrisch bord aan, integreerden een noodstop en pasten load balancing toe. Daarna namen we de uitbating van de bestaande laadstations over en plaatsten we vijf nieuwe stations. De volledige voorziening werd grondig gecontroleerd en (goed)gekeurd. Is er in de toekomst nood aan een elfde laadstation? Dat verwerken we moeiteloos in de laadinfrastructuur. Zo denkt Go Watts steeds twee stappen vooruit.

“Dankzij load balancing maken de laadstations optimaal gebruik van de aanwezige energie, zonder het verbruik van de bewoners of het gebouw in gedrang te brengen.”
Gawein
Senior Project Engineer
Ondersteuning op maat van de bewoners

Na de installatie biedt Go Watts administratieve ondersteuning. Elke bewoner kan het eigen laadverbruik transparant opvolgen via een private teller, om vervolgens de VME te vergoeden voor het verbruik van de gemeenschappelijke stroom.

Bovendien is elk laadstation voorzien van een servicecontract. Zo kunnen we vanop afstand eventuele problemen oplossen, software-updates doorvoeren … Willen bewoners hun laadstation (semi)publiek zetten? Ook dat doen we in een handomdraai!