Easee HOME

Easee is een toonaangevende leverancier van geavanceerde laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft als missie de overgang naar duurzame mobiliteit te versnellen door innovatieve laadoplossingen te bieden die betrouwbaar, efficiënt en veilig zijn.

Easee laadstations zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en zijn gemakkelijk te installeren, te bedienen en te onderhouden. 

Een belangrijk kenmerk van Easee laadstations is hun modulaire ontwerp, waardoor ze eenvoudig kunnen worden geüpgraded of uitgebreid om aan de veranderende behoeften van gebruikers te voldoen. Daarnaast zijn de laadstations compatibel met verschillende laadtechnologieën, waaronder AC-laden en DC-laden, wat ze geschikt maakt voor diverse toepassingen, zoals thuisgebruik, openbaar laden en commerciële toepassingen.

Easee laadstations zijn ook voorzien van slimme technologieën die zorgen voor een optimale laadsnelheid en efficiëntie. Zo maken ze gebruik van dynamische laadverdeling en load balancing om de beschikbare stroom optimaal te verdelen tussen verschillende voertuigen, waardoor de laadtijd wordt verkort en de kosten worden verminderd.

 

Ja, de lader meet altijd het energieverbruik van laadsessies, zowel in online- als in offline-toestand. Als de lader offline gaat, worden alle gegevens van het energieverbruik lokaal opgeslagen en naar de cloud geüpload zodra de lader weer online is.

  • Licht aan de onderkant van de lichtstrip (op een master-lader zijn twee diodes verlicht) = Stand-by
  • Wit – continu licht = Auto aangesloten
  • Wit – pulserend licht = Laden in uitvoering
  • Wit – knipperend licht = Wachten op authenticatie
  • Wit – snel knipperend licht = RFID- key tag ontvangen (wachten op verificatie van key tag in backend-systeem)
  • Blauw – continu licht = Smart Charge geactiveerd (auto aangesloten)
  • Blauw – pulserend licht = Smart Charge in uitvoering

Nee, Easee biedt geen optie tot vaste laadkabel aan. Een Easee zal altijd met een losse kabel zijn. Er is wel een optie om een extra kabel te kopen en deze te vergrendelen in uw Easee.