Laadoplossingen bij de werknemers thuis

Bron: Easee

Huren en kopen (met services)

Fantastisch, jouw organisatie heeft de weg ingeslagen van elektrische wagens. Beter nieuws is dat je je zelfs geen zorgen meer hoeft te maken over alle laadoplossingen voor de collega’s thuis en op de bedrijfssite. Go Watts biedt laadstations bij de werknemers aan via aankoop maar ook via een heel flexibele all-in huurformule.

Laadpalen kopen en/of huren

Go Watts biedt een hele reeks merken en types van laadstations aan, gaande van gunstig geprijsde laadpalen tot een aantal zeer geavanceerde laadstations die er niet alleen mooi uitzien, maar ook zonne-energie maximaal gebruiken en zo op het capaciteitstarief inspelen.

Alle laadpalen kunnen door de werkgever aangekocht worden, maar we kunnen ze ook aanbieden volgens onze all-in huurformule. We voorzien daarbij extra flexibiliteit en diensten zodat jij of jouw werkgever niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer je bijvoorbeeld van werk verandert.

Bij de huurformule wordt het laadstation periodiek (standaard om de 5 jaar) vervangen door een nieuw en moderner exemplaar zodat de collega’s altijd mee zijn met de nieuwste technologie.

Betaal maandelijks de elektriciteitskosten terug

Betaal maandelijks de kosten terug die gemaakt werden door de collega’s wanneer ze hun EV thuis opladen aan hun laadstation. We voorzien een overzicht zodat je kan uitbetalen of je betaalt alles in 1x aan ons en wij verzorgen de uitbetaling naar de collega’s. Maximale flexibiliteit, daar staan we bij Go Watts voor!

Support & data

We voorzien via ons webportaal toegang tot de laadsessies zodat alles op 1 plek raadpleegbaar is voor raadpleging en rapportering.
Onze support is via mail en telefonisch (tijdens kantooruren) beschikbaar. Zo moet je er zelf geen mensen aan besteden. We weten allemaal hoe kostbaar werknemers hun tijd is.

Het belang van een goede e-car policy

De overgang naar een volledig elektrische vloot maken is niet gemakkelijk. Wat met werknemers die thuis niet kunnen laden? Wat met onvoldoende capaciteit op de bedrijfssite? Wat is het beste; huren of kopen?

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is een goede e-car policy te hebben waarin je vastlegt hoe er moet geladen worden, welke laadmix je verwacht, hoe terugbetalingen gaan gebeuren, etc..

Go Watts deelt graag haar expertise met jou in de workshop ‘Begeleiding in de transitie naar elektrisch rijden’.

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan