Hulp nodig bij uw transitie naar elektrisch rijden?

De overheid wil zo snel mogelijk overschakelen naar emissievrij rijden. Daarom worden bedrijfswagens elektrisch, niet in de toekomst maar nu al!

Benieuwd wat uw opties zijn?
Geniet in de maand mei van een GRATIS QUICKSCAN: een eenvoudige en snelle manier om jou mogelijkheden te bekijken. Ons team van ingenieurs staat vrijblijvend voor u klaar!

Schrijf je hier in:

  Verandering is moeilijk, zeker als u zich wilt bezighouden met uw core business en niet goed weet hoe u de overstap naar elektrisch rijden moet maken. Het blijft niet enkel bij het uitkiezen van een nieuwe wagen, u heeft ook een laadstation nodig om deze te voorzien van energie. Als u werknemers heeft met een bedrijfswagen dienen zij ook een laadpaal ter beschikking te hebben. Liefst één die rekening houdt met het huishoudelijk verbruik. Zodat iedereen opgeladen aan het werk kan.

  Enkele vragen die onze klanten hebben gesteld:

  • Moet ik dit allemaal in één keer financieren?
  • Is mijn elektriciteitsaansluiting krachtig genoeg?
  • Hoe regel ik dit voor mijn werknemers?
  • Op welke manier gaan de onkosten berekent worden?
  • Hoe zit het met de keuring en onderhoud van de installatie?

  Go Watts biedt u de mogelijkheid om zorgeloos de transitie te maken naar elektrisch rijden. Wij regelen alles voor u van A-Z. We bieden verschillende laadoplossingen aan, steeds op maat van uw bedrijf. Van één laadpaal tot een heel wagenpark: Met onze unieke huur- of koopformules is het geschikt voor elk budget. Bent u geïnteresseerd in een publiek toegankelijke laadpaal dan kan u deze misschien wel gratis laten installeren en uitbaten door Go Watts.
  Hierdoor verliest u geen tijd en kan u de focus bewaren op uw bedrijf zonder zorgen, wij doen de rest.