Laadpalen huren

Dé oplossing voor werkgevers

Laadstations huren

Als jouw bedrijf investeert in elektrische mobiliteit voor je werknemers, wil je kunnen vertrouwen op een efficiënte en gemakkelijke manier om thuis te laden. Dat is waar Go Watts om de hoek komt kijken.

De ideale oplossing voor bij je werknemers thuis

Go Watts biedt jouw bedrijf een alles-in-één oplossing voor het plaatsen en beheren van laadstations bij werknemers thuis. Met een breed scala aan laadstations – we geloven niet in one fits all- , vinden we altijd een oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van elke werknemer. Geen zorgen meer over onderhoud, defecten of terugbetalingen –  – Go Watts blijft eigenaar van de laadinfrastructuur en zorgt ervoor dat deze goed werkt en blijft werken.

Ontzorg je fleet manager en laat Go Watts de contactpersoon zijn voor je werknemers en al hun vragen. Van keuze van laadstation, tot vragen over de installatie, de terugbetaling van stroom en alle technische support. Wij staan hen van in het begin bij met raad en daad.

Terugbetaling van werknemers

Je werknemers gebruiken hun privé stroom om hun bedrijfswagen thuis op te laden. De terugbetaling hiervan zorgt gemakkelijk voor discussies. Daarom streeft Go Watts naar een transparante & vlotte procedure.

Bij het begin van elke maand krijgt je werknemer een overzicht van zijn laadsessies, de totale geladen kWh en het terug te betalen bedrag volgens de CREG tarief.  Als werkgever krijg je een overzicht van de totale geladen kWh & het terug te betalen bedrag voor elke werknemer. Jij betaalt Go Watts in één keer het totale bedrag, wij betalen je werknemers individueel terug. Zo moet jij maar één betaling doen en is de administratieve rompslomp voor jou als werkgever tot een minimum herleid!

Wat zijn de voordelen?

Bij Go Watts kies je voor een partner die staat voor een duurzame en efficiënte samenwerking:

Vaste huurprijs per maand

In tegenstelling tot bij aankoop doe je geen volledige investering voor elke werknemer. Je betaalt gewoon een vaste huurprijs per maand per laadstation.

Ga je all-in of kies je voor light? Met de all-in huurformule sta je nooit voor verrassingen. Al het onderhoud, mogelijke herstellingen, technische storingen, … worden zonder extra kosten door Go Watts uitgevoerd en opgelost.

Wat zit inbegrepen in onze full huurformule?

Onze huurformule kort samengevat:

Watt's not to like?

Plan een vrijblijvend gesprek in om meer te weten te komen over onze huurformules!