Laadpaal huren

De ideale oplossing voor bij werknemers thuis

Schakelt uw bedrijf over naar elektrisch rijden en wilt u dat uw werknemers hun elektrische bedrijfswagen thuis kunnen laden zonder zorgen? Dan bent u bij Go Watts aan het juiste adres! 


Als totaalpartner in laadoplossingen staan we garant voor zorgeloos elektrisch laden. U kan de state-of-the-art laadinfrastructuur gewoon bij ons aankopen, maar wij bieden ook een zeer interessante (all-in) huurformule aan die een maximale ontzorging op het oog heeft van zowel de fleet-/HR-verantwoordelijke als de werknemer zelf.

Vaste huurprijs inclusief diensten

In tegenstelling tot bij de aankoop van laadpalen hoeft u bij deze huurformule geen investering te doen voor elke werknemer die overschakelt naar elektrisch rijden. U betaalt gewoon een vaste huurprijs per maand en per laadstation. We hebben al laadoplossingen vanaf €48/mnd excl. BTW.

Bovendien gaan we hier nog een stapje verder dan de installatie en keuring van de laadinfrastructuur en kan u genieten van ons volledige dienstenpakket. Geen zorgen meer over onderhoud, defecten of de terugbetaling van privé geladen stroom. Go Watts blijft eigenaar van de laadinfrastructuur en zorgt ervoor dat deze goed werkt en blijft werken.

Communicatie, communicatie … communicatie!

We weten uit ervaring dat overstappen naar elektrisch rijden “iets nieuws” is en dat er heel wat vragen en opmerkingen over kunnen komen. We zorgen er daarom voor, samen met onze support, dat we bereikbaar en beschikbaar zijn voor vragen van werknemers. We stellen daarom onder andere bij het begin van de samenwerking een op maat gemaakte brochure samen. Hierin worden de gemaakte afspraken duidelijk gecommuniceerd naar de werknemers toe en kunnen ze zien uit welke laadstations er gekozen kan worden.

Waarom een laadpaal huren?

Laadpalen huren voor werknemers thuis heeft verschillende voordelen tov kopen:

  • Maak zelf een selectie van laadstations die gekozen mogen worden door de werknemers. Go Watts is volledig merkonafhankelijk.
  • Schakel op eigen ritme over naar elektrisch rijden.
  • Maximale ontzorging van werkgever of fleet/HR door Go Watts support team.
  • Altijd up-to-date laadinfrastructuur dankzij periodieke vervanging laadpaal.
  • Extra flexibiliteit wanneer werknemers het bedrijf verlaten, zoals de mogelijkheid om het laadstation tijdelijk bij ons te stockeren tussen twee werknemers in.
  • Geen investering vooraf. Perfect te budgetteren kost zonder verrassingen en zeer makkelijk schaalbaar.

Full vs light huurformule

Wat de huurformules betreft, beschikken we zowel over een full laadformule als een light variant. Bij de all-in huurformule zijn interventies en herstellingen inbegrepen in de maandelijkse abonnementskost. Via deze formule is een maximale ontzorging gegarandeerd!

Elektrische bedrijfswagen thuis opladen

Wilt u meer weten over onze aanpak en het ruime aanbod aan (slimme) laadpalen? Ontdek de mogelijkheden om werknemers thuis te laten laden zonder zorgen!