Onze laadpaalmerken

Bron: Easee

De laadpaal die bij jou past

Go Watts biedt een hele reeks merken en types van laadstations aan, gaande van gunstig geprijsde laadpalen tot een aantal zeer geavanceerde laadstations die er niet alleen mooi uitzien, maar ook zonne-energie maximaal gebruiken en zo op het capaciteitstarief inspelen.

Diverse vormen en uitvoeringsmogelijkheden

Onze laadstations kunnen aan de muur of op een paal gemonteerd worden. Een Go Watts specialist zal altijd een offerte op maat opmaken voor jouw specifieke thuissituatie.
Go Watts begeleidt jou in de analyse, in de installatie van jouw laadstation en in de keuring en ondersteuning achteraf. Zo kan jij focussen op wat écht belangrijk is.

Beveilig de toegang tot jouw laadpaal

Je kan kiezen om jouw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat je altijd meteen kan laden (dit is ideaal als het laadpunt zich in een afgesloten garage bevindt of op privé-terrein).
Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot jouw laadpaal beperken (Swipe & Charge). Zo behoud je maximaal de controle (dit is ideaal in publiek toegankelijke delen van een gebouw of vrij toegankelijke opritten).
Publiek openzetten is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Smappee

Alfen

Easee

Best verkocht

Slimme laadkabel

Veton

Premium

Blitz

Premium

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan