Blitzpower

De Blitz Power Single One is een krachtig en gebruiksvriendelijk laadstation voor elektrische voertuigen, ontworpen voor thuisgebruik. Dit laadstation biedt een uitstekende oplaadoplossing voor elektrische auto’s en hybride voertuigen en is compatibel met alle Europese elektrische voertuigen met een Type 2-aansluiting. Met een maximaal laadvermogen van 22 kW en een geïntegreerde kWh-meter biedt de Blitz Power Single One snelle en nauwkeurige oplaadmogelijkheden, terwijl de eenvoudige bediening en het slimme display zorgen voor een moeiteloze gebruikerservaring. Bovendien is de Single One ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie in gedachten, met een robuuste behuizing en geavanceerde beveiligingsfuncties om een veilige en betrouwbare oplaadervaring te bieden voor jarenlang gebruik.

FAQ

Ja, de laadstations van Blitz Power zijn compatibel met alle Europese elektrische voertuigen met een Type 2-aansluiting.

Het laadvermogen van de laadstations varieert van 3,7 kW tot 22 kW, afhankelijk van het type laadstation en je elektrische aansluiting.

Ja, dit is mogelijk, afhankelijk van het type laadstation en de configuratie. Sommige laadstations bieden de mogelijkheid om meerdere voertuigen tegelijkertijd op te laden.

Nee, standaard komt deze als muurmodel. Blitz heeft wel een zeer mooie en geïntegreerde paal ter beschikking die wij aanbieden als optie.