Veton

Veton laadstations zijn geavanceerde belgische oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen, die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar duurzame mobiliteit. Deze laadstations zijn uitgerust met innovatieve technologieën en functies en hebben verschillende opties in de afwerking, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen.

Een belangrijk kenmerk van Veton laadstations is dat ze zeer efficiënt zijn en een hoge laadsnelheid bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde technologieën die in de laadstations zijn geïntegreerd, zoals snelladen en dynamische laadverdeling. Deze functies stellen de Veton laadstations in staat om de beschikbare stroom efficiënt te gebruiken en te verdelen tussen verschillende voertuigen, waardoor de laadtijd wordt geminimaliseerd en de gebruiker kosten bespaart.

Een ander belangrijk kenmerk van Veton laadstations is dat ze een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid bieden. De laadstations zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals overbelastingsbeveiliging, aardlekschakelaars en bescherming tegen kortsluiting, om de veiligheid van de gebruiker en het voertuig te waarborgen. Bovendien zijn Veton laadstations ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en -voorschriften.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Veton One het model met één laadpunt en de Veton Two het model met twee laadpunten. Dit is steeds met vaste krulkabel(s).  Voor de rest zijn deze twee versies hetzelfde. De Veton Wall is het model om tegen de muur omhoog te hangen en met een socket. 

Vetons zijn standaard uitgerust met een krulkabel van 4m. Deze kabel kan uitrekken tot 7m en kan na gebruik mooi worden opgeborgen in de Veton zelf. 

De Veton One en Two zijn een paal dus hier hoef je niets bij te kopen. Wanneer je een Veton Wall wilt zal deze sowieso tegen een muur worden geïnstalleerd.