Charging as a service (CaaS)

Go Watts investeert, u gebruikt.

Watt’s not to like?

Wilt u als bedrijf, hotel, recreatiedomein of restaurantketen uw medewerkers en bezoekers snel en efficiënt hun elektrische auto laten opladen op de bedrijfssite of parking? Dan bent u bij Go Watts aan het juiste adres!


Als totaalpartner in laadoplossingen staan we garant voor zorgeloos elektrisch laden. U kan de state-of-the-art laadinfrastructuur gewoon bij ons aankopen, maar wij bieden ook een zeer interessante Charging as a Service laadformule (CaaS) aan. In dat geval dragen wij de investering en gebruikt u simpelweg de laadstations.

visitekaartje
Bron: Blitz Power

Vaste huurprijs per maand

Te mooi om waar te zijn? Toch niet! De CaaS formule van Go Watts laat u effectief toe om zonder zelf te investeren toch over de beste laadinfrastructuur te beschikken. Het enige wat u als bedrijf dient te voorzien, is de elektrische kabel tot aan het laadstation. Wij nemen vervolgens de installatie en de goede werking van de laadstations voor onze rekening. U betaalt hiervoor simpelweg een vaste huurprijs (vanaf €28 per maand) afhankelijk van het type laadstation(s) en een vergoeding per geladen kWh van €0,07 excl. BTW.

Alle diensten inclusief

In het totale bedrag per maand zijn al onze diensten inbegrepen. Denk daarbij aan de CPO diensten, remote support, (preventief) onderhoud en eventuele interventies ‘on site’. Het is dus een all-in ontzorgende formule. Indien gewenst kunnen we de stations ook publiek openstellen zodat iedereen met een compatibel publiek laadpasje elektrisch kan komen laden. Maar dat is geen verplichting uiteraard. U kan uw parking ook gewoon privé houden voor eigen bezoekers, personeel, hotelgasten, etc..

Elektrisch laden op de bedrijfssite

Go Watts biedt verschillende merken aan binnen de CaaS formule, zowel normale laadstations (AC) als snelladers (DC). Ontdek ons ruime aanbod en onze aanpak om elektrisch te laden op de bedrijfssite!