P&V Panels

Na een grondige studie van de bedrijfssite werden in maart 2023 twintig dubbele laadstations geïnstalleerd op de parkeerterreinen van P&V Panels. Binnen drie maanden na goedkeuring van de offerte waren alle laadstations operationeel, getest en goedgekeurd door een erkend keuringsorganisme. Dit snelle proces was essentieel, om te voldoen aan de wensen van de klant voor de fiscale voorwaarden van de projectkosten

Eigen werknemers kregen een Go Watts-laadpas waarmee ze eenvoudig hun laadsessies kunnen starten zonder transactiekosten. De laadstations zijn echter ook toegankelijk voor bezoekers en externe medewerkers met een publieke laadpas. Go Watts zorgt hierbij voor een geautomatiseerde facturatie en correcte uitbetaling van de laadkosten.

Na het succesverhaal op het hoofdkantoor in Heusden-Zolder hebben we ook laadstations geplaatst op de andere locaties van P&V Panels. Bovendien voorzien we hun werknemers door heel Vlaanderen van laadstations bij hen thuis met maandelijkse vergoeding van de onkosten voor de geladen stroom.

Met Go Watts kiest P&V Panels voor een toekomstgerichte, efficiënte en volledige laadoplossing voor hun bedrijf én medewerkers.

Gerelateerde projecten