Het aanbieden van laadinfrastructuur in appartementsgebouwen is niet evident

 • Hoe verdeel je het beschikbare vermogen over een groter aantal gebruikers?
 • Hoe vermijd je dat het gebouw zonder stroom valt?
 • Mag je de plaatsing van laadpalen weigeren?
 • Hoe gebeurt de afrekening van het stroomverbruik?
 • Wat met het onderhoud van de bekabeling en installaties?
 • Wat met brandveiligheid en AREI keuringen?
Go Watts ontwikkelde reeds 1.5 jaar geleden in samenwerking met een aantal toonaangevende syndici een compleet pakket aan diensten dat een volledig zorgeloze oplossing biedt voor syndici en de appartementsgebouwen die ze beheren.
Wanneer iedereen individueel elektrische laadstations gaat installeren, is er geen controle meer over de maximale capaciteit van de stroomtoevoer... zo vergroot je de kans op een stroompanne in het hele gebouw aanzienlijk!
Video afspelen over Laden in appartementsgebouwen. Hoe begin je eraan?

Reeds 38 syndici kregen een uitgebreide studie!

Ontdek nu waarom Go Watts DE specialist is in laadoplossingen voor appartementsgebouwen.

Laat hier je gegevens achter en wij contacteren jou met meer info. Download alvast onze brochure op de volgende pagina!

  Go Watts is de voorloper van de idee "Bouwen vanuit een gemeenschappelijke infrastructuur"

  laden-appartementsgebouw

  Bij Go Watts raden we af dat elke bewoner in een appartementsgebouw individueel zijn laadinfrastructuur gaat voorzien op zijn eigen meterkast.

  Initieel kan dit goed werken, maar op termijn zal de installatie overbelast raken en kan het hele gebouw zonder stroom vallen. Daarom werken wij in onze laadoplossingen vanuit een gemeenschappelijke elektrische infrastructuur.

  “Een elektrische wagen opladen als je in een appartement woont is niet vanzelfsprekend.” Stefaan Leliaert, bestuurder bij ‘De Syndic’ en voormalig voorzitter van BIV, licht de verschillende uitdagingen toe. Beluister hier het Radio 1 interview van 8min.

  Radio-1-logo

  PRIMEUR! 

  Vanaf 2023 zullen VME’s bij Go Watts terecht kunnen voor zowel laadstations als zonnepanelen en batterijen¬†zonder zelf te investeren!

  Als specialist van laadoplossingen voor appartementsgebouwen begrijpen we bij Go Watts dat er veel kosten komen kijken bij het onderhoud en toekomstklaar maken van een gebouw.

  Go Watts wilt daarom een totaaloplossing bieden voor de energieproblematiek en dat zonder dat onze klanten zelf te hoeven investeren!

  Contacteer ons vandaag nog voor meer info via hello@gowatts.be of 016/79.23.13 of meld je aan via ons online VME contactformulier hierboven.