De laadpaal die bij u past

We hebben voor u monofasige laadpunten (230V; max. 7,4 kW) en meerfasige laadpunten (3x400V; max. 11/22kW).

Go Watts biedt een hele reeks merken en types van laadstations aan, gaande van gunstig geprijsde basic laadpalen tot een aantal zeer geavanceerde laadstations die er niet alleen mooi uitzien, maar ook zonne-energie maximaal gebruiken en zo op het capaciteitstarief inspelen. 

Diverse vormen en uitvoeringsmogelijkheden

Onze laadstations kunnen aan de muur of op een paal gemonteerd worden. Een Go Watts specialist zal altijd een offerte op maat van jouw specifieke thuissituatie opmaken.

Go Watts begeleidt jou van analyse, over installatie van jouw laadstation, tot keuring en ondersteuning achteraf. Zo kan jij focussen op wat écht belangrijk is.

Beveilig de toegang tot uw laadpaal

U kan kiezen om uw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat u altijd meteen kan laden (dit is ideaal als het laadpunt zich in een afgesloten garage bevindt of op privé-terrein).
Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot uw laadpaal beperken (Swipe & Charge). Zo behoudt u maximaal de controle (dit is ideaal in publiek toegankelijke delen van een gebouw of vrij toegankelijke opritten).

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan