1. Home
  2. Laadoplossingen
  3. Laadoplossingen voor particulieren
  4. Thuis laden in een appartementsgebouw

LAADOPLOSSINGEN OM IN EEN APPARTEMENTSGEBOUW VEILIG TE LADEN

Bouwen vanuit een gemeenschappelijke infrastructuur

Bij Go Watts raden we af dat elke bewoner in een appartementsgebouw individueel zijn laadinfrastructuur gaat voorzien op zijn eigen meterkast.

Initieel kan dit goed werken, maar op termijn zal de installatie overbelast raken en kan het hele gebouw zonder stroom vallen. Daarom werken wij in onze laadoplossingen vanuit een gemeenschappelijke elektrische infrastructuur.

Er wordt door onze in-house ingenieurs eerst een studie uitgevoerd. Vervolgens kan de gemeenschappelijke elektrische infrastructuur aangekocht worden door de VME. Go Watts kan dit ook financieren zodat de instapdrempel verlaagd wordt.

Hierna kan iedereen individueel en op eigen ritme beslissen om een laadstation bij Go Watts te kopen of te huren. Alle elektrische infrastructuur is dan al voorzien en bewoners koppelen volgens eigen nood en tempo aan.

De laadpaal die bij u past

Bij appartementsgebouwen is het heel belangrijk te werken met intelligente laadtoestellen die met mekaar kunnen communiceren.
Je kan bij Go Watts niet alleen een slim laadstation kopen, maar ook huren. Zo helpen we de instapdrempel te verlagen voor alle bewoners. Maximale flexibiliteit, daar staan we bij Go Watts voor!

Alle services inclusief

Go Watts begeleidt jou van studie, tot aankoop van de gemeenschappelijke elektrische infrastructuur, over de installatie van jouw laadstation, tot keuring en ondersteuning achteraf. Zo kan jij focussen op wat écht belangrijk is.
Indien gewenst, kan onze support dienst ook info over de laadsessies beschikbaar stellen voor alle betrokken partijen (syndicus, bewoners, etc.).
Bij Go Watts werken we altijd op maat, onafhankelijk en heel flexibel.

Beveiligde toegang tot uw laadpaal

We zorgen ervoor dat enkel jij op jouw laadstation kan laden. Je kan er ook altijd voor kiezen om jouw laadstation (semi-)publiek open te zetten zodanig dat vrienden en familie kunnen laden op jouw laadstation met hun publiek laadpasje.

Time to Go Watts!

Contacteer ons vandaag nog!