EV bedrijfswagen

Fantastisch, je hebt een bedrijfswagen van het werk gekregen! Go Watts zorgt ervoor dat je je zelfs geen zorgen meer hoeft te maken over alle laadoplossingen. Wij helpen je graag verder zodat je zowel thuis als op de bedrijfssite zorgeloos kan laden. Ben je de eerste in jouw bedrijf die elektrisch rijdt? Aarzel zeker niet om ons in contact te brengen met jouw werkgever. Onze Go Watts specialisten maken graag tijd voor jullie om alle mogelijkheden bespreken.

De laadpaal die bij u past

We hebben voor u monofasige laadpunten (230V; max. 7,4 kW) en meerfasige laadpunten (3x400V; max. 11/22kW).

Go Watts biedt een hele reeks merken en types van laadstations aan, gaande van gunstig geprijsde basic laadpalen tot een aantal zeer geavanceerde laadstations die er niet alleen mooi uitzien, maar ook zonne-energie maximaal gebruiken en zo op het capaciteitstarief inspelen. 

Alle laadpalen kunnen door de werkgever aangekocht worden, maar we kunnen ze ook aanbieden volgens onze all-in huurformule. We voorzien daarbij extra flexibiliteit en diensten zodat jij of jouw werkgever niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer u bijvoorbeeld van werk verandert.

Krijg uw elektriciteitskosten terugbetaald

Onze slimme laadstations zorgen ervoor dat we maandelijks het verbruik kunnen uitlezen en vervolgen een correcte afrekening maken voor jouw werkgever. Hoe werkt dit juist? Bij het laadtoestel krijg je alvast 2 RFID kaartjes. Één hiervan kan je gaan gebruiken om alle bedrijfs-gerelateerde laadsessies te gaan registreren.

Beveilig de toegang tot uw laadpaal

U kan kiezen om uw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat u altijd meteen kan laden (dit is ideaal als het laadpunt zich in een afgesloten garage bevindt of op privé-terrein).
Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot uw laadpaal beperken (Swipe & Charge). Zo behoudt u maximaal de controle (dit is ideaal in publiek toegankelijke delen van een gebouw of vrij toegankelijke opritten).

We kunnen de procedure ook aanpassen om deze te laten passen binnen de specifieke car policy waarbinnen u moet werken.

Onze laadpalen kunnen aan de muur of op een paal gemonteerd worden.
Samen met de adviseurs van Go Watts wordt er altijd gekeken naar de beste optie, helemaal aangepast aan jouw noden en wensen.
Op publieke plaatsen zoals een appartementencomplex kan je nog altijd optimaal genieten van jouw laadpaal door middel van pasjes. Wees in controle en gebruik deze passen om de toegang tot de paal te beperken.

Time to Go Watts!

Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan