Go Watts investeert, jij gebruikt.
Watt’s not to like?

Ben je een bedrijf dat zich wilt voorbereiden op de overgang naar een volledig elektrische vloot, een hotel, recreatiedomein, koerierdienst, restaurantketen of een andere plaats waar regelmatig mensen hun EV willen opladen? Lees dan snel verder!

Charging as-a-service (CaaS)

De CaaS formule van Go Watts laat je toe om zonder zelf te investeren toch te beschikken over state-of-the-art laadinfrastructuur op het bedrijf zodat de collega’s, bezoekers (en misschien ook wel toevallige voorbijgangers) snel en efficiënt hun EV kunnen laden. Jij voorziet de kabel tot aan het laadstation, wij de installatie van het laadstation en de goede werking ervan, zodat jij kan focussen op wat écht belangrijk is.

CaaS fee, vaste kost per kWh, all-in!

Binnen onze Charging as-a-service formule draagt Go Watts de investering van het leveren, plaatsen en aansluiten van het laadstation. We laten het laadstation uiteraard ook keuren. Daarna verzorgen wij de support en leveren de nodige diensten zodat het station goed werkt en goed blijft werken. Indien gewenst, stellen we de laadpalen ook open naar het publieke netwerk, zodat er geladen kan worden met publieke laadpasjes.

Op deze manier ontlast Go Watts jou van de gehele financiering en bekommernissen rond installatie. Er wordt enkel aan de gebruiker van het laadstation een vast bedrag per verbruikte kWh gerekend,  €O,15/ geladen kwh (naast de kost van de stroom zelf natuurlijk). Dit voor een minimum van 500kwh per maand (500kwh/m komt overeen met ongeveer 2,5u laden/dag gedurende 20 dagen per maand).

Bij een publieke laadsessie wordt het vaste bedrag betaald door de eindgebruiker, zo heb je zelf geen kosten!

Alles begint met een goed plan, Go Watts groeit daarna met jou mee

Onze ingenieurs starten met het opstellen van een future-proof plan zodat je weet wat er mogelijk is en hoe jouw site eventueel kan groeien naar een volledig laadplein. Misschien kunnen nu één of een paar laadpalen volstaan, maar dat zal waarschijnlijk niet volstaan in de toekomst. Bereid je nu al voor en vermijd zo dubbele kosten!

Go Watts groeit mee afhankelijk van de unieke noden van jouw organisatie.
Aan de hand van een grondige studie, werken onze ingenieurs schaalbare toekomstplannen uit voor jouw site die je toelaten om op eigen ritme laadpalen bij te plaatsen. Alle elektrische infrastructuur zal reeds voorzien zijn van bekabeling en er kunnen meteen laadstations ingekoppeld worden.

Go Watts is een gepassioneerd team dat de extra mile gaat voor jouw project, zodat jij gewoon de stekker moet insteken. Altijd op maat, onafhankelijk en heel flexibel. Contacteer ons vandaag nog voor meer info!

Een breed aanbod aan AC en DC laadpalen

We hebben voor u monofasige AC laadpunten (230V; max. 7,4 kW) en 3-fasige AC laadpunten (3x400V; max. 11/22kW). Ze kunnen enkel of dubbel uitgevoerd worden en worden geleverd met kabel of met stopcontact, zoals u verkiest.

Onze DC laadinfrastructuur wordt ook in CaaS aangeboden in diverse uitvoeringen van 22kW tot wel 350 kW. Dit is zeer uniek voor Go Watts!

We hebben trouwens ook een aantal design varianten die mogen gezien worden en die ook uw branding mee kleur en vorm kunnen geven. We bieden laadinfrastructuur aan in CaaS van volgende merken: Alfen, Blitz, Easee, Veton, Raepsaet en Smappee.

Beveiligde toegang tot uw laadpaal

Je kan kiezen om jouw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat je altijd meteen kan laden (ideaal als u het laadpunt enkel voor zichzelf wilt gebruiken).

Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot uw laadpaal beperken (Swipe & Charge). Zo kan u uw klanten hun EV (gratis) laten laden en zo een extra service aanbieden tijdens hun bezoek.

Het is ook mogelijk om jouw laadpunten publiek open te stellen zodat iedereen er met een compatibel laadpasje kan komen laden. Jij bepaalt dan zelf de prijs die je vraagt. De afhandeling verloopt volautomatisch.

Slimme laadpunten en energiebeheer

We kunnen ook diverse opties en uitbreidingen activeren om jouw laadpunt connected en/of slim te maken. Zo kunnen we bvb. zorgen dat de laadpaal dynamisch inspeelt op het maximaal beschikbare vermogen en de weersvoorspellingen, waarbij jouw andere activiteiten maximaal gevrijwaard blijven. Uiteraard wil je niet dat wagens die aan het opladen zijn, ervoor zorgen dat jouw elektrische installatie uitslaat.

Bij Go Watts staan we voor totale ontzorging. Onze techniekers zorgen voor de voorbereidende elektrische werken, de installatie en de keuring.

Ten slotte kan je bij ons achteraf steeds terecht voor ondersteuning.

Contacteer ons vandaag nog om jouw specifieke situatie samen met één van onze specialisten te bekijken.

Door Go Watts uitgebate laadpunten

Heb je een recreatiedomein, restaurantketen, hotel of andere locatie waar veel mensen langskomen die hun EV willen laden? Dan begrijp je vast dat EV rijden de toekomst is en dat laadpunten eigenlijk geen kostenpost hoeven te zijn, maar ook extra klanten en business in jouw richting kunnen brengen! Maar misschien wil je hier liever niet zelf in investeren?

Wat zou je er van vinden als Go Watts jou helpt met financiering? Sounds to good to be true? Toch niet! Indien Go Watts potentieel ziet, na een grondige evaluatie, kunnen wij de financiering verzorgen van de laadinfrastructuur op jouw site. We zorgen dus voor de installatie, uitbating en voor de positieve ervaring van jouw klanten. Zo kan jij volledig focussen op jouw zaak.

Contacteer ons vandaag nog een Go Watts specialist om de mogelijkheden te bespreken!