Hebt je voor je personeel of voor je business (bvb. koerierdiensten, recreatiedomeinen, hotels) nood aan een paar laadpalen of wil je meteen richting grotere laadpaalpleinen? Bij Go Watts weten we maar al te goed dat er dan meteen een heel aantal obstakels opduiken (nood aan hogere vermogens, het moeten voorzien van een nieuwe netaansluiting, rotatie op de parking, load balancing, prioriteiten, afrekeningen, etc.). Onze in-house ingenieurs helpen jou graag verder. Contacteer ons vandaag nog voor meer info!

We groeien met je mee

We hebben voor jou monofasige laadpunten (230V; max. 7,4 kW) en 3-fasige laadpunten (3x400V; max. 11/22kW). Ze kunnen enkel of dubbel uitgevoerd worden en worden geleverd met kabel of met stopcontact, zoals jij verkiest.

Of het nu gaat om één of twee laadpalen of een hele reeks, wij kunnen jou helpen om nu te starten maar zijn ook in staat om jou te helpen als het (veel) groter en complexer wordt.

Go Watts heeft heel eenvoudige laadpalen in het gamma maar ook een aantal design varianten die mogen gezien worden en die ook uw branding mee kleur en vorm kunnen geven.

Je kan er kiezen voor onze unieke all-in-one verhuurformule waarin Go Watts helpt met de financiering.

Beveiligde toegang tot jouw laadpaal

Je kan kiezen om uw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat u altijd meteen kan laden (ideaal als je het laadpunt enkel voor zichzelf wilt gebruiken).

Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot jouw laadpaal beperken. Zo kan je jouw klanten hun EV (gratis) laten laden en zo een extra service bieden terwijl ze bij jou langskomen.

Het is ook mogelijk om de laadpunten publiek open te stellen zodat iedereen er met een compatibel laadpasje kan komen laden. Jij bepaalt dan zelf de prijs die je vraagt. De afhandeling verloopt volautomatisch.

Slimme laadpunten

We kunnen ook diverse opties en uitbreidingen activeren om het laadpunt connected en/of slim te maken. Zo kunnen we bvb. zorgen dat de laadpaal dynamisch inspeelt op het maximaal beschikbare vermogen en de weersvoorspellingen, waarbij jouw andere activiteiten maximaal gevrijwaard blijven. Uiteraard wil je niet dat wagens die aan het opladen zijn, ervoor zorgen dat jouw elektrische installatie uitslaat.

We ontzorgen u volledig. Dat betekent dat u ook op onze installateurs kan rekenen voor de voorbereidende elektrische werken en de keuring achteraf.  Contacteer ons vandaag nog om jouw specifieke situatie samen te bekijken.

Liever niet zelf investeren in uw laadpalen?

Ontdek alles over onze Charging as-a-service (CaaS) en door Go Watts uitgebate laadpalen formules.