Grote bedrijven

Hebt u voor uw personeel of voor uw business (bvb. koerierdiensten) nood aan grotere laadpaalparken? We weten dat er dan meteen heel aantal obstakels opduiken (hogere vermogens, eventueel voorzien van een nieuwe netaansluiting  rotatie op de parking, load balancing, prioriteiten, afrekeningen, etc.). Wij helpen u graag verder.

We groeien met u mee

We hebben voor u monofasige laadpunten (230V; max. 7,4 kW) en 3-fasige laadpunten (3x400V; max. 11/22kW). Ze kunnen enkel of dubbel uitgevoerd worden en worden geleverd met kabel of met stopcontact, zoals u verkiest.

Of het nu gaat om één of twee laadpalen of een hele reeks, wij kunnen u helpen om nu te starten maar zijn ook in staat om u te helpen als het (veel) groter en complexer wordt.

Go Watts heeft heel eenvoudige laadpalen in het gamma maar ook een aantal design varianten die mogen gezien worden en die ook uw branding mee kleur en vorm kunnen geven. En dat kan ook met onze unieke all-in-one verhuurformule zonder opstartkost*.

Beveiligde toegang tot uw laadpaal

U kan kiezen om uw laadpaal vrij te zetten (Plug & Charge) zodat u altijd meteen kan laden (ideaal als u het laadpunt enkel voor zichzelf wilt gebruiken).

Daarnaast is het mogelijk om te werken met kaartjes of badges die de toegang tot uw laadpaal beperken. Zo kan u uw klanten hun EV (gratis) laten laden en zo een extra service bieden terwijl ze bij u langskomen.

Het is ook mogelijk om de laadpunten publiek open te stellen zodat iedereen er met een compatibel laadpasje kan komen laden. U bepaalt dan zelf de prijs die u vraagt. De afhandeling verloopt volautomatisch.

Slimme laadpunten

We kunnen ook diverse opties en uitbreidingen activeren om het laadpunt connected en/of slim te maken. Zo kunnen we bvb. zorgen dat de laadpaal dynamisch inspeelt op het maximaal beschikbare vermogen en de weersvoorspellingen, waarbij uw andere activiteiten maximaal gevrijwaard blijven. Uiteraard wilt u niet dat wagens die aan het opladen zijn ervoor zorgen dat uw elektrische installatie uitslaagt.

We ontzorgen u volledig. Dat betekent dat u ook op onze installateurs kan rekenen voor de voorbereidende elektrische werken.  Contacteer ons om uw specifieke situatie samen te bekijken.

Door Go Watts uitgebate laadpunten

Stel: u hebt een restaurantketen, hotel of andere locatie waar veel mensen langskomen die hun EV willen laden. En stel dat u begrijpt dat EV rijden de toekomst is en dat laadpunten eigenlijk geen kostenpost hoeven te zijn maar ook extra klanten en extra business in uw richting kunnen brengen maar u wilt er liever niet zelf in investeren. Go Watts kan u helpen. In dat geval investeren wij – na een grondige evaluatie van het potentieel – in de laadinfrastructuur bij u. Wij verzorgen de uitbating en zorgen voor de positieve ervaring van uw klanten. Geen zorgen voor u.

Menu