GO WATTS GEEFT 10 GRATIS LAADPALEN WEG

Happy People Happy Planet

De overgang naar elektrisch rijden is alreeds begonnen.
Meer en meer bedrijven en particulieren maken de overstap.
Hierdoor stijgt de vraag naar publieke laadoplossingen.
Wij dragen graag ons steentje bij en plaatsen 10 laadpalen uitgebaat door Go Watts!

Wat houdt onze actie juist in?

Toplocatie zoeken

We zoeken met deze actie naar toplocaties om onze publiek toegankelijke laadpalen te plaatsen. Je kan het een beetje zien als een tankstation voor elektrisch rijden.

Samen zoeken

Samen zijn we slimmer en vinden we meer. Daarom roepen we de hulp in van jullie!

Heb jij een toplocatie waar absoluut een laadpaal moet komen? Laat het ons weten.

Toplocatie vinden

We bekijken alle ingestuurde locaties en evalueren technische en financiële haalbaarheid.

We pikken de haalbare eruit en daar gaan we een Go Watts laadpaal plaatsen zodat iedereen er kan komen laden met zijn laadpasje.

Laadstation installeren

We plaatsen een laadstation op de gekozen locaties. We doen dat op onze kosten dus je moet er zelf helemaal niets voor investeren.

Zo zorgen we ervoor dat er meer publiek toegankelijke laadpalen zijn zodat de transitie naar elektrisch rijden sneller en comfortabeler kan gebeuren!

Publieke laadpasjes

De Go Watts laadstations zijn compatibel met een groot aantal publieke laadpasjes zodat we veel mensen kunnen bereiken en jou maximaal kunnen helpen.

Wij betalen je stroom

Wij vergoeden jou -als eigenaar van het terrein waar de laadpaal komt te staan – voor de stroom die het laadstation verbruikt zodat je echt geen kosten hebt aan deze laadpaal.

Je hebt de voordelen ervan maar niet de investeringskosten.

Soms kan een mens al eens geluk hebben!
Neem vandaag contact op en zet je schouders mee onder de transitie naar elektrisch rijden!

Hoe deelnemen?

Stuur jouw toplocatie door


  Locatie waar je graag laadpaal wenst

  Een paar voorbeelden

  Je werkt op een bedrijf waar de mensen elektrisch (beginnen te) rijden en je regelmatig bezoekers en vertegenwoordigers hoort die vragen waar ze kunnen opladen.

  Je hebt een keileuke winkel en je wilt een extra service bieden aan je bestaande klanten en nieuwe klanten aantrekken.

  Je bent een projectontwikkelaar en wilt nu al inzetten op de toekomst en anders zijn dan de andere door laadpalen te voorzien in de gemeenschappelijke ruimtes.

  Je baat een hotel uit en wilt extra klanten aantrekken door ze niet alleen te laten verblijven bij jullie maar ook de mogelijkheid te bieden hun elektrische wagen op te laden.

  Heb jij plaats voor een publieke elektrische laadpaal en denk je dat we er veel EV rijders mee kunnen helpen? Vul dan als de bliksem onderstaand formulier in.

  FAQs

  Wat doet Go Watts allemaal?

  Laadpalen

  Go Watts biedt laadoplossingen aan voor op uw bedrijfsparking, bij u op de KMO, bij uw werknemers thuis en/of bij u thuis.
  Dit op maat van uw bedrijf.

  Hoe meer laadpalen er zijn, hoe sneller EVs zullen doorbreken dus voor ons is geen laadpalenpark te groot (ook niet te klein). Wij groeien met u mee!

  Unieke formules

  U kan kiezen voor de unieke all-in Go Watts verhuurformule met vaste prijs per maand* waarbij zelfs de installatiekost inbegrepen is* in de maandelijkse fee.

  We kunnen ook oplossingen op maat van uw project of bedrijf aanbieden. Zo kan u bvb. ook kiezen voor het aankopen van de laadpunten met Go Watts servicecontracten.

  Service van A-Z

  We geven u ondersteuning en service waar u dat nodig heeft om u maximaal te ontzorgen. Dat gaat van het kennismakingsgesprek, de engineering over de installatie en realisatie tot de uitbating en onderhoud.

  Wij hebben zowel techniekers op de baan voor snelle interventies als mensen die uw mails snel verwerken.

  360° benadering

  We plaatsen niet zomaar laadpalen maar bieden oplossingen voor het hele ecosysteem van elektrisch laden. Zo ontzorgen we u gedurende de hele levensduur van onze oplossingen (ontwerp, engineering, installtie, administratie, split-billing, pasjes, etc.).

  Time to Go Watts!

  Neem vandaag nog contact op met ons om uw EV uitdaging te bespreken.